Selvapiana_logo 0,75 l + 6 x 69 cl + 125 g
Pomino 2018 + Set 6 kozarcev + Klobasa BioSing
109.90 
00401
6 izdelek (i)
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté rdeče #2 vsebuje Pomino Villa Petrognano 2018, Selvapiana, Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight in Klobaso BioSing.

Darilni set vsebuje vino Pomino Villa Petrognano 2018, Selvapiana, Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight in Klobaso BioSing.

Pomino Villa Petrognano 2018, Selvapiana

Vino s prosojno, bistro rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo. Intenzivnih arom, ki spomnijo na zrelo slivo, murvo, marasko, pa črno olivo, v ozadju zazavamo noto kandirane rdeče pomaranče, pa hibiskusa. Sadnost pa elegantno podkrepi notsa cedrovine, suhega tobaka, nageljnovih žbic, cimeta, usnja in suhih mediteranskih zelišč, ki se povežejo v rahel dimast zaključek. Vino je suho, mehko in dokaj toplo. Ponudi obilo svežine, ki pa se ji zoperstavijo žametasti tanini. Vino, ki le nakazuje svoj izjemen potencial za staranje. Intenzivno in elegantno vino, polnega telesa in dolge, elegantne obstojnosti v kateri se zanzavajo arome črnega jagodičevja, likviricje, gozdne podrasti, kave, čokolade in zelišč.

Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight

Prefinjene in čiste linije kolekcije G. Basset slavijo odličnost mednarodnih vin in nas ob tem spominjajo, da so to zgodbe strasti, čustev in uživanja s prijatelji.

Klobasa BioSing

Vstopna klobasa v svet spoznavanja BioSing izdelkov. Sestavljena iz svinjine in slanine. Z njo želimo poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, v katerem začutimo naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov.

Količina je omejena.

Hiša:
Selvapiana
Prostornina:
0,75 l + 6 x 69 cl + 125 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.