Vacqueyras 2018 + Set 6 kozarcev + Ipša Oljčno olje
99.90 
0,75 l + 6 x 56 cl + 250 ml
00399
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté belo #2 vsebuje Vacqueyras Thomas 2018, Labadens, Set 6 kozarcev Psyche - 56 cl, Ultralight in Oljčno olje Istarska Bjelica 250 ml, Ipša.

Darilni paket vsebuje vino Vacqueyras Thomas 2018, Labadens, Set 6 kozarcev Psyche - 56 cl, Ultralight in Oljčno olje Istarska Bjelica 250 ml, Ipša.

Vacqueyras Thomas 2018, Labadens

Vacqueyras Thomas je gosto vino, ki se ponaša s slamnorumeno barvo z zlatim odtenkom.Nos razvajajo intenzivne arome po zreli breskvi, rumenem jabolku, pomelu, limoni, rumeni vrtnici. Obenem jih dopolnjujejo arome zorenja na finih drožeh, ki se razkrivajo v obliki sladkega kruha, vanilje, masla, pa mediteranskih zelišč in mineralne note kresilnega kamna. Vino je suho a deluje poudarjeno mehko, alkohol ne izstopa in se lepo vključi v strukturo. Vino nas osveži, mineralnost pa uravnovesi okus. Vino ravnovesja in intenzivnosti, polnega telesa z zelo obstojnim pookusom v katerem zaznavamo zlasti mineralno aromo z vaniljo, kutino, belo breskvijo, sladkim kruhom in zeliščnostjo.

Set 6 kozarcev Psyche - 56 cl, Ultralight

Kolekcija kozarcev F.Sommier s čistimi in natančnimi oblikami nežno poveličuje aromatično plemenitost Grand Cru vin.

Oljčno olje Istarska Bjelica 250 ml, Ipša

Olje je zlato-zelene barve z vonjem pokošene trave, artičoke, mete in rožmarina. Je zmerno grenko in začinjeno z okusom zelene oljke, radiča, mandljev in svetlo črnega popra. Odlično se poda k rdečemu mesu in ribam na žaru, nekaj kapljic pa bo dopolnilo sladice, pripravljene iz čokolade, kot sta sladoled ali mousse.

Količina je omejena.

Hiša:
Labadens
Prostornina:
0,75 l + 6 x 56 cl + 250 ml

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše