Blanc Confidentielle 2018 + Set 6 kozarcev + Ipša oljčno olje
74.90 
0,75 l + 6 x 46 cl + 250 ml
00398
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté belo #1 vsebuje Blanc Confidentielle 2018, Figuière, Set 6 kozarcev Absolus - 46 cl in Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša.

Darilni paket vsebuje vino Blanc Confidentielle 2018, Figuière, Set 6 kozarcev Absolus - 46 cl in Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša.

Blanc Confidentielle 2018, Figuière

Večplastno in drzno suho organsko belo vino, ki ga odlikuje sijoča zlata barva. Nos preseneti z aromami eksotičnega sadja, citrusov in notami vanilije. V ustih pričara osvežujoč, saden okus z dolgim in razkošnim pookusom. Idealen je za spremljavo predjedi, poda se k ribam, lupinarjem, mednarodnim jedem in sadnim sladicam.

Set 6 kozarcev Absolus - 46 cl

Univerzalna in sodobna kolekcija kozarcev Absolus razkriva elegantne obline, ki vas bodo vodile skozi vsak trenutek degustacije.

Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša

Barva je jasna in zlato-zelena, vonj pa zaokroženo saden, svež in eleganten. Olje ima harmoničen okus po oljkah z izrazitimi sadnimi okusi in notami zmerne grenkobe in pikantnosti. Izjemno se poda k jedem iz belega mesa, mladim sirom, ribjim specialitetam in je odličen dodatek k dobrotam iz školjk ali surovih rib.

Količina je omejena.

Hiša:
Figuière
Prostornina:
0,75 l + 6 x 46 cl + 250 ml

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše