3B Blanc de Blancs + Set 6 kozarcev + Čips s tartufi
64.90 
0,75 l + 6 x 52 cl + 125 g
00394
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté iskrivo #1 vsebuje 3B Blanc de Blancs N.V., Pato & Wouters, Set 6 kozarcev Synergie 52 cl in Genius čips s tartufi, 125 g.

Darilni paket vsebuje vino 3B Blanc de Blancs N.V., Pato & WoutersSet 6 kozarcev Synergie 52 cl in Genius čips s tartufi, 125 g.

3B Blanc de Blancs N.V., Pato & Wouters

Briljantne, slamno rumene barve s številnimi, drobnimi in obstojnimi mehurčki. Cvetica je zlasti mineralna zaradi apnenčastih tal. Izraženih arom po breskvi (tipičnost sorte bical) in janeža. Sčasoma se v kozarcu zaznata tudi noti timijana in medu, ki ju podkrepi cvetica po panbrioche in kruhovi skorji. Prefinjenega okusa, kremozne teksture in perlaža, ki nas prijetno poboža. Mineralno in osvežujoče vino, dolgega okusa, v katerem se odsevajo note sadja in mineralnosti.

Set 6 kozarcev Synergie 52 cl

Elegantne in sferične krivulje kolekcije P. Jamesse z izpopolnjenostjo razkrivajo odtenke barv, energije in dišav velikih vin.

Genius čips s tartufi, 125 g

Razvajajte se ob hrustljavih rezinah krompirja, ki smo jih obogatili z edinstvenim okusom istrskih tartufov in tako ustvarili vrhunski prigrizek na najvišji ravni s kraljem vseh gomoljev

Količina je omejena.

Hiša:
Pato & Wouters
Prostornina:
0,75 l + 6 x 52 cl + 125 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše