Šampanjec Nicolas + Darilni set kozarcev + Ipša Oljčno olje
114.90 
0,75 + 2 x 45 cl + 250 ml
00395
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté iskrivo #2 vsebuje Šampanjec Cuvée Nicolas 2015 - Charlot Tanneux, Darilni set ročno izdelanih kozarcev Grand Champagne - 45 cl in Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša.

Darilni paket vsebuje Šampanjec Cuvée Nicolas 2015, Charlot Tanneux, Darilni set ročno izdelanih kozarcev Grand Champagne - 45 cl in Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša.

Šampanjec Cuvée Nicolas 2015, Charlot Tanneux

Izjemen letniški šampanjec blanc de noir je krasne, globoko zlate barve. 75% grozdja prihaja iz lege Les Vossenelles, kjer so bile trte zasajene leta 1964, 25% pa iz laiudit Les Chapottes, kjer so trte bile zasajene leta 1976. Biodinamični šampanjec ponuja sveže, intenzivne in kompleksne arome: pomladno cvetje, mandlji in rdeči ribez s prihom arom lesa. V ustih je mandljeva nota še bolj očitna in vinu daje veliko značaja. Svež, saden in zelo dolg cuvée, ki ima še potencial staranja. Postrezite ga s teletino, svinjino, z morskimi jedmi ali mladimi do srednje staranimi siri.

Darilni set Grand Champagne - 45 cl, ročno izdelana kozarca

Elegantne in sferične krivulje kolekcije P. Jamesse z izpopolnjenostjo razkrivajo odtenke barv, energije in dišav velikih vin. Darilni set sestavljata dva ročno izdelana, ultralight kozarca pakirana v darilno embalažo.

Oljčno olje Leccino 250 ml, Ipša

Barva je jasna in zlato-zelena, vonj pa zaokroženo saden, svež in eleganten. Olje ima harmoničen okus po oljkah z izrazitimi sadnimi okusi in notami zmerne grenkobe in pikantnosti. Izjemno se poda k jedem iz belega mesa, mladim sirom, ribjim specialitetam in je odličen dodatek k dobrotam iz školjk ali surovih rib.

Količina je omejena.

Hiša:
Charlot-Tanneux
Letnik:
2015
Prostornina:
0,75 + 2 x 45 cl + 250 ml

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše