Poulsard 2018 + Set 6 kozarcev + Klobasa BioSing
99.90 
0,75 l + 6 x 72 cl + 125 g
00400
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté rdeče #1 vsebuje Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet, Set 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight in Klobaso BioSing.

Darilni paket vsebuje vino Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet, Set 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight in Klobaso BioSing.

Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet

Poulsard je stara vinska sorta, ki jo najdmeo zgolj v deželi Jura. Vinogradi so zasajeni v glineno in gramozno zemljo, ležijo na nadmosrki višini med 280 in 380 metrov ter štejejo več kot 50 let. Poulsard tipične, prosojno rubinasto rdeče barve. Cvetica je prefinjena, prikliče arome po rdečem in črnem jagodičevju. Zaznamo zrelo češnjo, slivo, brusnice, maline, pa vrtnico in vijolico, obenem pa ponudi note zelišč, divjačine in usnja. V zaključku rahlo dimno. Okus je uravnovešen, prefinjen, ponudi ravno pravo mero mehkobe, svežine in taninov, da deluje uglajeno.

Set 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight

Prefinjene in čiste linije kolekcije G. Basset slavijo odličnost mednarodnih vin in nas ob tem spominjajo, da so to zgodbe strasti, čustev in uživanja s prijatelji.

Klobasa BioSing

Vstopna klobasa v svet spoznavanja BioSing izdelkov. Sestavljena iz svinjine in slanine. Z njo želimo poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, v katerem začutimo naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov.

Količina je omejena.

Hiša:
Domaine Rolet
Prostornina:
0,75 l + 6 x 72 cl + 125 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše