Chateauneuf du Pape + Set 6 kozarcev + Jelenova salama
134.90 
0,75 l + 6 x 72 cl + 150 g
00402
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté rdeče #3 vsebuje Chateauneuf du Pape César 2017, Labadens, Set 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight in Jelenovo salamo BioSing.

Darilni paket vsebuje vino Chateauneuf du Pape César 2017, LabadensSet 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight in Jelenovo salamo BioSing.

Chateauneuf du Pape César 2017, Labadens

César se ponaša s prosojno, rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo.Fina in poudarjena cvetica nas razvaja ob aromah črnega jagodičevja. Zaznamo črni ribez, črno češnjo, murvo, robidnico in cvetno aromo vijolice. Sledijo zaznave po menti in žajblju, tobaku, pa noti cedre, nageljnovih žbic, čokolade in kadila. Vino je suho, mehkobno, z dobro vgrajenim alkoholom v strukturo. Obenem sveže in mineralno okusno, z dobro mero tanina, ki se zaokroža. Intenziven predstavnik tega plemenitega vina, poudarjene elegance, polnega telesa in dolge obstojnosti, ki nam razkrije note jagodičevja, suhega jesenskega listja, žajblja, čokolade, kave in kadila.

Set 6 kozarcev Hommage - 72 cl, Ultralight

Prefinjene in čiste linije kolekcije G. Basset slavijo odličnost mednarodnih vin in nas ob tem spominjajo, da so to zgodbe strasti, čustev in uživanja s prijatelji.

Jelenova salama BioSing

Sestavljena iz svinjine, mesa jelena in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 18 mesecev). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvije polno zrela aroma, katero nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.

Količina je omejena.

Hiša:
Labadens
Prostornina:
0,75 l + 6 x 72 cl + 150 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše