Chianti Rufina 1,5 l + Set 6 kozarcev + BIO suha salama
119.90 
1,5 l + 6 x 69 cl + 150 g
00403
Na zalogi
+
Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste. Paket Enchanté rdeče magnum #1 vsebuje Chianti Rufina 2019, Selvapiana MAGNUM 1,5 L, Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight in BIO suha salama BioSing.

Darilni paket vsebuje vinio Chianti Rufina 2019, Selvapiana 1,5 l, Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight in BIO suho salamo BioSing.

Chianti Rufina 2019, Selvapiana MAGNUM 1,5 L

Vino prosojne, rubinasto rdeče barve in goste teksture. Z intenzivno, prefinjeno cvetico po zreli robidnici, črni češnji, slivi, rdečem cvetju, suhem tobaku, črnem popru in janežu. Vino je suho in vustih dluje mehkobno z ravno pravšnjo toploto. Okus je podarjeno svež in mineralen, ponuja ravno pravšnjo mero taninov, ki nam usta posušijo. Intenzivno, obstojno in strukturirano vino elegantnega okusa v katerem se odsevajo arome črnega jagodičevja, rdečega cvetja in začimb. Idealno vino za spoznavanje tega najsevernejšega stila območja Chianti.

Set 6 kozarcev Hommage - 69 cl, Ultralight

Prefinjene in čiste linije kolekcije G. Basset slavijo odličnost mednarodnih vin in nas ob tem spominjajo, da so to zgodbe strasti, čustev in uživanja s prijatelji.

BIO suha salama BioSing

Sestavljena iz svinjine, govedine in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 1. leto). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvijejo polno zrele arome.

Količina je omejena.

Hiša:
Selvapiana
Letnik:
2019
Prostornina:
1,5 l + 6 x 69 cl + 150 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.
Enchaté; v veliko veselje - Razvada za vse čute. Podarite užitek, ki bo zadovoljil tudi največje hedoniste.

Drugi izdelki te hiše