Poulsard, 2018 + BIO Suha salama + Čips s tartufi
39.90 
0,75 l + 125 g + 125 g
00379
Na zalogi
+
Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov dobrega vina z izbranimi delikatesami. Darilni paket Entreé rdeče #1 vsebuje Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet, BIO Suho salamo BioSing in Genius čips s tartufi, 125g.

Darilni paket vsebuje vino Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet, BIO Suho salamo BioSing in Genius čips s tartufi, 125g.

Poulsard "Vielles Vignes" Arbois 2018, Domaine Rolet
Poulsard tipične, prosojno rubinasto rdeče barve. Cvetica je prefinjena, prikliče arome po rdečem in črnem jagodičevju. Zaznamo zrelo češnjo, slivo, brusnice, maline, pa vrtnico in vijolico, obenem pa ponudi note zelišč, divjačine in usnja. V zaključku rahlo dimno. Okus je uravnovešen, prefinjen, ponudi ravno pravo mero mehkobe, svežine in taninov, da deluje uglajeno.

BIO Suha salama BioSing
Sestavljena iz svinjine, govedine in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 1. leto). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvijejo polno zrele arome.

Genius čips s tartufi, 125g
Razvajajte se ob hrustljavih rezinah krompirja, ki smo jih obogatili z edinstvenim okusom istrskih tartufov in tako ustvarili vrhunski prigrizek na najvišji ravni s kraljem vseh gomoljev.

Količina je omejena.

Hiša:
Domaine Rolet
Prostornina:
0,75 l + 125 g + 125 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Entreé; dobrodošli - Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov - dobrega vina z dobrimi delikatesami.
Entreé; dobrodošli - Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov - dobrega vina z dobrimi delikatesami.

Drugi izdelki te hiše