Chiassobuio 2011, Tunia + Jelenova salama BioSing
44.90 
0,75 l + 150 g
00380
Na zalogi
+
Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov dobrega vina z izbranimi delikatesami. Darilni paket Entreé rdeče #2 vsebuje Chiassobuio 2011, Tunia in Jelenovo salamo BioSing.

Darilni paket vsebuje vino Chiassobuio 2011, Tunia in Jelenovo salamo BioSing.

Chiassobuio 2011, Tunia
Vino bistre, rubinasto rdeče barve z granatnim odtenkom. Arome so intenzivne in nas spomnijo na zrelo črno jagodičevje, robidnice, murve, pa marasko, zaznamo tudi note čokolade, usnja in tobaka, v zaključku pa tudi gozdno podrast, humus in gobe.V ustih je suho, mehkobno in z dobro vgrajenim alkoholom v strukturi. Sveže in z zrelimi tanini, ki delujejo kot začimba. Intenzivno in strukturirano vino, dolgega in elegantnega obstoja v katerem se odsevajo note črnega jagodičevja, usnja in čokolade.

Jelenova salama BioSing
Sestavljena iz svinjine, mesa jelena in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 18 mesecev). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvije polno zrela aroma, katero nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.

Količina je omejena.

Hiša:
Tunia
Prostornina:
0,75 l + 150 g

Napišite prvo mnenje o tem izdelku!

Napiši mnenje
Entreé; dobrodošli - Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov - dobrega vina z dobrimi delikatesami.
Entreé; dobrodošli - Dobro se z dobrim druži. Podarite izkušnjo lepih okusov - dobrega vina z dobrimi delikatesami.

Drugi izdelki te hiše