Decembrski duo: 125g Alpenkaviar in 1,5 l Les Goutess d’or, Charlot Tanneux

310,25 

Popolna decembrska kombinacija: Alpenkaviar in šampanjec. Nepozabna gurmanska izkušnja, primerna tudi za najbolj posebne priložnosti! Uživajte v kaviarju izpod avstrijskih gora, ki se kar stopi v ustih.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

00866 00866 Categories , Tag

Decembrski duo kot nalašč za praznična druženja: 125 g Alpenkaviar in 1,5 l šampanjec Les Gouttes D’or, Champagne Charlot Tanneux.

Spoznajte kaviar izpod avstrijskih gora, ki se kar stopi v ustih. V 125 – gramski embalaži je odličen za večja druženja zraven izjemnih mehurčkov. Priporočamo Les Gouttes D’or, Charlot Tanneux. Cvetico prežemajo arome zelenega jabolka, kutine ter note praženja, suhega sadja in oreščkov. Njegov živahen in svež okus nadgrajuje izjemno lepo vključena ogljikova kislina.
Šampanjec očara že na pogled – s slamnato rumeno barvo in drobnimi mehurčki.

Naročite in uživajte.

Poštnina: kaviar je lahko iz Avstrije direktno na vaš naslov poslan v roku 2 delovnih dni. Ker gre za prilagojen način pošiljanja (nizka temperatura…), se strošek poštnine, ki znaša 25 eur, zaračuna naknadno.
Plačilu poštnine se lahko izognete tako, da se pridružite skupinskem naročilu. Za več informacij nam pišite na pijem@dobrovino.si.

Hiša

Alpenkaviar

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Decembrski duo: 125g Alpenkaviar in 1,5 l Les Goutess d’or, Charlot Tanneux”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alpenkaviar

Družinsko podjetje Alpenkaviar prihaja iz Avstrije. Zakonca Soraya in Helmut Schlader kaviar proizvajata v prekrasnem okolju, na robu nacionalnega parka Kalkalpen v dolini Steyr, kjer so idealni pogoji za vzrejo in pridelavo ekskluzivnega alpskega kaviarja. Kot majhen otrok je Helmut Schlader ujel svojo prvo ribo v čudoviti dolini Steyr in odkril svojo ljubezen do narave in živali. Družina Schlader se že več generacij ukvarja s kmetijstvom in gozdarstvom, ta tradicija pa se logično nadaljuje v vzreji jesetrov in proizvodnji finega kaviarja. Ribe jeseter, iz katerih pridobivajo kaviar, plavajo v lastni kristalno čisti izvirski vodi iz gora. In prav ta voda v kombinaciji s skrbno obdelavo in blagim soljenjem daje alpskemu kaviarju edinstven, eleganten okus. Alpenkaviar je proizveden v strogih higienskih pogojih in pri nizkih temperaturah, jajčeca jesetra so ločena od vezivnega tkiva in oprana v številnih delovnih korakih. Pridobljeni kaviar se zmeša s soljo in ročno vakumsko pakira. Svež kaviar je pri +/- 2 stopinjah obstojen najmanj 2 meseca, po odprtju pločevinke pa ga je potrebno porabiti v 6 dneh.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO