Blanc Chateau Leoube, 2019, Chateau Leoube, 0,75 l

23,50 

Blanc Chateau Leoube 2019 razkriva zeliščne in metine note, ki bogati aromo hruške. Nežna mineralnost, ki jo najdemo v zaključku, je naravni rezultat lege ob morju.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

00075 00075 Categories ,

Blanc Chateau Leoube 2019 razkriva zeliščne in metine note, ki bogati aromo hruške. Nežna mineralnost, ki jo najdemo v zaključku, je naravni rezultat lege ob morju.

To suho belo vino bo lep aperitiv, spremljevalec rib, solat in sirev (čedar, sveži kozji, modri).

Teža 1,5 kg
Regija

Provansa

Sorta

semillon, rolle, ugni blanc

Hiša

Chateau Leoube

Alkoholna stopnja

13 %

Priporočena temperatura

6–8 °C

Država

FRANCIJA

Potencial staranja

do 5 let

Stil vina

Sveže belo vino

Letnik

2019

Prostornina

0,75 l

Ujemanje s hrano

morska hrana, različni siri

Barva

Slamnato rumena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blanc Chateau Leoube, 2019, Chateau Leoube, 0,75 l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Château Léoube

Zgodba vinograda Léoube se začne v Provansi. V osrčju tega krasnega območja, ki se nahaja v obalnem zalivu na enem najlepših zaščitenih vinogradov v Evropi je posestvo Léoube. Zakoreninjeno je med morjem in hribi, kjer ponuja edinstven terrior 68 hektarjev trte in 23 hektarjev oljčnih nasadov, vsi so namenjeni pridelavi grozdja in oljk za ekološka vina in oljčna olja. Že več kot 20 let gojijo in obdelujejo tla v skladu z načeli ekološkega kmetijstva. Leta 1998 so začeli dolg postopek preusmeritve vinogradniškega in oljčnega nasada. Prenovili so parcele, obdelali tla z največjo skrbnostjo in zasadili vinsko trto. Prenehali so z uporabo kakršnih koli pesticidov in kemikalij. Proizvajajo samo tisto, kar jim lahko nudi zemlja. Vinogradništvo in pridelovanje je v sožitju z naravo. Upoštevajo se naravni cikli letnih časov in spoštovanja ravnovesja vsake rastline v njenem okolju. Svet današnjega in jutrišnjega dne želijo narediti bolj trajnosten, da bi prihodnjim generacijam omogočili boljši planet.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO