Decembrski duo: 500g Alpenkaviar & 3l Blanc de Noir, Champagne Fleury

985,00 

Popolna decembrska kombinacija: Alpenkaviar in šampanjec. Nepozabna gurmanska izkušnja, primerna tudi za najbolj posebne priložnosti! Uživajte v kaviarju izpod avstrijskih gora, ki se kar stopi v ustih.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

00868 00868 Categories , Tag

Decembrski duo je odlična izbira za velike družbe, v katerih radi uživate v dobrih okusih. Razvajajte se z Alpenkaviarjem, ki prihaja izpod avstrijskih gora in se kar stopi v ustih. S 500 – gramsko embalažo boste navdušili vašo izbrano družbo, za vinsko spremljavo pa ni potrebno brskati veliko dlje.
Priporočamo pampanjec Fleuy Blanc de Noir z drobnimi mehurčki, ki krasijo lepo slamnato rumeno barvo. Vonj je intenziven in rahlo meden, na okusu pa poleg živahnih mehurčkov zaznamo lepo sadnost. V ustih požgečkajo živahni mehurčki.

Naročite in uživajte.

Poštnina: kaviar je lahko iz Avstrije direktno na vaš naslov poslan v roku 2 delovnih dni. Ker gre za prilagojen način pošiljanja (nizka temperatura…), se strošek poštnine, ki znaša 25 eur, zaračuna naknadno.
Plačilu poštnine se lahko izognete tako, da se pridružite skupinskem naročilu. Za več informacij nam pišite na pijem@dobrovino.si.

Hiša

Alpenkaviar

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Decembrski duo: 500g Alpenkaviar & 3l Blanc de Noir, Champagne Fleury”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alpenkaviar

Družinsko podjetje Alpenkaviar prihaja iz Avstrije. Zakonca Soraya in Helmut Schlader kaviar proizvajata v prekrasnem okolju, na robu nacionalnega parka Kalkalpen v dolini Steyr, kjer so idealni pogoji za vzrejo in pridelavo ekskluzivnega alpskega kaviarja. Kot majhen otrok je Helmut Schlader ujel svojo prvo ribo v čudoviti dolini Steyr in odkril svojo ljubezen do narave in živali. Družina Schlader se že več generacij ukvarja s kmetijstvom in gozdarstvom, ta tradicija pa se logično nadaljuje v vzreji jesetrov in proizvodnji finega kaviarja. Ribe jeseter, iz katerih pridobivajo kaviar, plavajo v lastni kristalno čisti izvirski vodi iz gora. In prav ta voda v kombinaciji s skrbno obdelavo in blagim soljenjem daje alpskemu kaviarju edinstven, eleganten okus. Alpenkaviar je proizveden v strogih higienskih pogojih in pri nizkih temperaturah, jajčeca jesetra so ločena od vezivnega tkiva in oprana v številnih delovnih korakih. Pridobljeni kaviar se zmeša s soljo in ročno vakumsko pakira. Svež kaviar je pri +/- 2 stopinjah obstojen najmanj 2 meseca, po odprtju pločevinke pa ga je potrebno porabiti v 6 dneh.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO