Decembrski duo: 50g Alpenkaviar & Cuvee Nicolas, 2016, Charlot Tanneux

135,50 

Popolna decembrska kombinacija: Alpenkaviar in šampanjec. Nepozabna gurmanska izkušnja, primerna tudi za najbolj posebne priložnosti! Uživajte v kaviarju izpod avstrijskih gora, ki se kar stopi v ustih.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

*slika je simbolična

Ta decembrski duo je odlična izbira za manjše skupine. Lepa kombinacija kaviarja izpod avstrijskih alp in letniškega šampanjca Cuvee Nicolas, 2016, Charlot Tanneux.

Cuvee Nicolas, 2016 je izjemen letniški šampanjec blanc de noir krasne, globoko zlate barve. 75 % grozdja prihaja iz lege Les Vossenelles, kjer so bile trte zasajene leta 1964, 25 % pa iz laiudit Les Chapottes, kjer so trte bile zasajene leta 1976.

Biodinamični šampanjec ponuja sveže, intenzivne in kompleksne arome: pomladno cvetje, mandlji in rdeči ribez s prihom arom lesa.

Naročite in uživajte.

Poštnina: kaviar je lahko iz Avstrije direktno na vaš naslov poslan v roku 2 delovnih dni. Ker gre za prilagojen način pošiljanja (nizka temperatura…), se strošek poštnine, ki znaša 25 eur, zaračuna naknadno.
Plačilu poštnine se lahko izognete tako, da se pridružite skupinskem naročilu. Za več informacij nam pišite na pijem@dobrovino.si.

Hiša

Alpenkaviar

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Decembrski duo: 50g Alpenkaviar & Cuvee Nicolas, 2016, Charlot Tanneux”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alpenkaviar

Družinsko podjetje Alpenkaviar prihaja iz Avstrije. Zakonca Soraya in Helmut Schlader kaviar proizvajata v prekrasnem okolju, na robu nacionalnega parka Kalkalpen v dolini Steyr, kjer so idealni pogoji za vzrejo in pridelavo ekskluzivnega alpskega kaviarja. Kot majhen otrok je Helmut Schlader ujel svojo prvo ribo v čudoviti dolini Steyr in odkril svojo ljubezen do narave in živali. Družina Schlader se že več generacij ukvarja s kmetijstvom in gozdarstvom, ta tradicija pa se logično nadaljuje v vzreji jesetrov in proizvodnji finega kaviarja. Ribe jeseter, iz katerih pridobivajo kaviar, plavajo v lastni kristalno čisti izvirski vodi iz gora. In prav ta voda v kombinaciji s skrbno obdelavo in blagim soljenjem daje alpskemu kaviarju edinstven, eleganten okus. Alpenkaviar je proizveden v strogih higienskih pogojih in pri nizkih temperaturah, jajčeca jesetra so ločena od vezivnega tkiva in oprana v številnih delovnih korakih. Pridobljeni kaviar se zmeša s soljo in ročno vakumsko pakira. Svež kaviar je pri +/- 2 stopinjah obstojen najmanj 2 meseca, po odprtju pločevinke pa ga je potrebno porabiti v 6 dneh.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO