klepetaVINO: maraton mehurčkov

30,00 

20. 12. 2023
18 – 20 h

3,2,1 … štart! Dobrodošli na maraton mehurčkov. Naš zadnji klepetaVINO letos bo v znaku penečih vin. Odpiramo 6 vznemirljivih steklenic, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.
Število mest je omejeno.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

01036 01036 Category

3,2,1 … štart! Dobrodošli na maraton mehurčkov.

Naš zadnji klepetaVINO letos bo v znaku penečih vin. Brbončice bomo zagreli z izjemnim 3B Blanc de Blancs, Pato & Wouters s Portugalske. Ali ste vedeli, da je bila Filipa Pato 2020 razglašena za vinarko leta na Portugalskem? Čudovita oseba in ravno tako čudovita vina.

Potem nas čakajo osvežilni mehurčki iz okolice Barcelone – Cava Brut Nature iz kleti Casa Ravella, ki je v vinskem svetu o leta 1567. Odprli bomo še eno steklenico Pato & Wouters, vino 3B rose, ki je cuve lokalnih sort baga in bical.

Pri degustaciji mehurčkov se moramo ustaviti pri naših Slapšakih – izpostavljamo Brut Nature ŽČ, Domaine Slapšak, ki je sodobna, čista interpretacija slovenske sorte žametna črnina.

Za pred koncem pa vas odpeljemo k sosedom na Hrvaško, kjer družina Tomac prideluje peneče vino iz amfore, ki ga družina Tomac prideluje v okolici Zagreba. Je vino, ki bo vaša pričakovanja temeljito zasukalo, saj ponuja neverjetno globino in kompleksnost, ki izhaja iz šestmesečne maceracije v glini.

Letošnjo sezono klepetaVINO srečanj zaključujemo s šampanjcem Louise Brison, extra brut, letnik 2015. Zgodba enega boljših šampanjcev, je zgodba Louise Brison – družinska zgodba o tehničnem znanju in človeških odnosih štirih generacij.

Skratka pridite, saj tega ne želite zamuditi.

Dogodek je namenjen vsem vinoljubom in vinskim navdušencem.
Število mest je omejeno (15).

Datum in čas: 20. december 2023, ob 18.00
Lokacija: Lana’s corner, Nazorjeva ulica 6, Ljubljana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “klepetaVINO: maraton mehurčkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO