Prosecco DOC Afra Rose 2020 Millesimato Extra Dry, Perlage, 0,75 l

10,90 

Ta ekološki Prosecco DOC Rose Millesimato ima veganski certifikat in je pridobljen iz sort glera ter modri pinot. Je delikatno , armonično in dobro uravnoteženo ekstra dry peneče vino. Uživajte ga s prijatelji ali vašo drago osebo!

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

00536 00536 Categories ,

Afra Prosecco DOC Rose je harmonično in dobro uravnoteženo ekstra dry peneče vino. Ekološki Prosecco DOC Rose Millesimato je pridobljen iz sort glera ter modri pinot. Odlikuje ga še certifikat vegansko. Ženska delikatnost je navdahnila elegantne odtenke vina in njegovo lepo embalažo.

Uživajte ga s prijatelji ali vašo drago osebo!

Teža 1,5 kg
Regija

Prosecco Conegliano Valdobbiadene DOCG

Sorta

85-90% glera 10-15% modri pinot

Hiša

Perlage

Alkoholna stopnja

11 %

Priporočena temperatura

4–6 °C

Država

ITALIJA

Potencial staranja

do 5 let

Stil vina

Lažje peneče vino

Prostornina

0,75 l

Letnik

neletniški

Vinifikacija

Charmat metoda

Ujemanje s hrano

Odličen aperitiv, belo meso, rižote, lupinarji

Barva

Rožnata

Perlage

Zgodba Perlage sega v leto 1985, ko se je 7 bratov Nardi podalo na pot ekološkega kmetijstva. Podjetje je začelo z vinogradom Riva Moretta v osrčju Prosecco DOCG območja. Danes je Perlage svetovno priznana in med najpomembnejšimi italijanskimi kletmiv svetu ekoloških penečih vin. So eden redkih proizvajalcev ekoloških vin na območju Prosecco Conegliano Valdobbiadene DOCG. Perlage je prepoznaven po svoji tradiciji in inovativnosti pri pridelavi svojih ekoloških, od leta 2004 pa tudi biodinamičnih vin. Osredotočenost Perlage na trajnost v vinogradništvu zajema celoten proizvodni proces, začenši z izbiro najprimernejše zemlje za posamezno sorto grozdja. Okoljska trajnost, ki se nadaljuje z izjemno skrbnostjo v vinogradu, v vseh fazah vinifikacije in stekleničenja, pa vse do prodaje vina kupcu. Perlage je sinonim za elegantna in kakovostna ekološka vina, dobro poslovno prakso in strast. Spoštovanje svojega izvora in prihodnosti, po poti, ki so jo ustvarili ljudje, zgodbe, preplet trt in življenj, brsti in zreli sadeži, odkritja in ponovna odkritja, raziskovanje in ustvarjalnost – harmonijo vseh teh elementov ustvarja Perlage v svojih organskih proseccih.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top

TA HIP PRIPOROČAMO