POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA - FAQ

NAROČILA

Ali mi lahko pri izbiri svetujete?

Z veseljem! Pri tako široki ponudbi vin se pogostokrat zgodi, da o določeni izbiri nismo čisto prepričani. Naši strokovni sodelavci so vam na voljo vsak delavnik med 9:00 in 16:00 uro. Pišite nam na pijem@dobrovino.si ali pa nas pokličite na (01) 530 71 74. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu.

Ali naročilo pošljete samo po pošti ali lahko naročene izdelke tudi osebno prevzamem?

Možen je tudi osebni prevzem naročila v prostorih podjetja Vino d.o.o. na naslovu Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana. Na voljo smo vam vsak delavnik med 9:00 in 16:00 uro.

Kako lahko plačam svoje naročilo?

Naročilo lahko poravnate s kreditno kartico preko spleta ali s plačilom po predračunu.

Kaj če dobim vino z vonjem po zamašku ali kaki drugi napaki?

Vino je živo in včasih lahko pride do kakih neljubih procesov, ki bistveno spremenijo njegove organoleptične lastnosti. Ker želimo, da uživate v dobrem vinu, vam takšno vino brezplačno zamenjamo. Vino takega vina je potrebno dostaviti na naš naslov – Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana. V steklenici ne sme manjkati več kot 1 dcl vina, obvezno pa morate priložiti tudi originalni zamašek.

Zakaj je potrebno vračilo vina, če je pokvarjeno?

V primeru vina z vonjem po zamašku imajo lahko vinarji sklenjen dogovor z dobaviteljem zamaškov, da jim vrne kupnino za zamaške in poravna morebitno odškodnino. To preverijo tako, da vino in zamašek pošljejo na ustrezne analize.

Ali lahko odstopim od pogodbe?

V primeru, da želite iz katerega koli razloga odstopiti od prodajne pogodbe, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko predložite na obrazcu, ki ga najdete na tem naslovu. Izpolnjenega pošljite na naslov VINO d.o.o., Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana ali z nedvoumno izjavo, ki jo lahko pošljete po e-pošti na pijem@dobrovino.si. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

DOSTAVA

Kdaj lahko pričakujem svojo pošiljko?

Vsa naročila oddana med delavniki do 12:00 skupamo oddati še isti dan, tako, da jih lahko na svojem naslovu pričakujete že naslednji delovni dan. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, naročilo odpošljemo na dan prejema plačila.

Ali je moj paket dobro zaščiten?

Pred pošiljanjem vsak paket dobro zaščitimo. Steklenice postavimo v posebne kartonaste škatle z razdelki, ki dobro ščitijo steklenice. Gre za škatle, ki so bile posebej razvite ravno za namene pošiljanja po kurirski službi DPD.

Kaj če dobim razbit/poškodovan paket?

Sicer so taki primeri redki, a vseeno se včasih zgodi, da se pošiljka pri transportu poškoduje. Vse naše pošiljke so zavarovane. To pomeni, da vam v primeru poškodovanega paketa pošljemo novo vino ali vam vrnemo kupnino.

Ali je dostava brezplačna?

Dostava je brezplačna v primeru naročila nad vrednostjo 150 eur. Stroške dostave pošiljk lahko preverite tukaj.

IZDELKI

Želenega izdelka na vaši spletni strani ne najdem. Kaj lahko naredim?

Kljub širokemu izboru vin, oljčnega olja in drugih delikatesnih izdelkov se včasih zgodi, da želenega izdelka ne najdete na spletu. Pokličite nas na (01) 530 71 74 ali nam pišite na pijem@dobrovino.si. Naša strokovna ekipa se bo potrudila, da vam priskrbi željeni izdelek ali pa vam priporočajo ustrezno zamenjavo.

Izdelek sem našel na vaši strani, a piše da ga ni na zalogi. Ga boste še prejeli?

Večina vin na spletni strani dobrovino.si je dobavljivih takoj. Včasih pa se nam zgodi, da poide zaloga kake steklenice. V tem primeru vam priporočamo, da nas kontaktirate in preverili bomo kdaj bo vino ponovno na zalogi ali pa vam bomo priporočili vino, ki ustreza karakteristikam, ki jih želite in iščete.

Želim točno določeno vino, ki ga na vaši spletni strani ni. Ali mi lahko kako pomagate?

Vsekakor. Tudi če določenega vina na naši spletni strani ni nam lahko pišete na pijem@dobrovino.si ali pa nas pokličete na (01) 530 71 74. Potrudili se bomo, da vam željo v čim večji meri izpolnimo.