Spoznajte klepetaVINO.

Klepetajmo o vinu ob vinu.

klepetaVINO je prihodnost vinskih dogdokov. Na vsakem dogodku obdelujemo izbrano temo iz vinskega sveta in skozi pogovor ter igro spoznavamo edinstvena vina.

Prihajajoči dogodki

klepetaVINO 24.04.2024

24. 04. 2024. ob 18 h
Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana

Raziskujemo fascinanten svet belih vin in spoznavamo kaj je to, kar daje pečat različnim slogom belih vin. Pridružite se nam. Število mest je omejeno (15).

Read More »

Pridružite se nam

klepetaVINO

1x vstopnica
30
/dogodek
 • 2-urna degustacija
 • 6 vzorcev vina
 • prigrizki
 • brezplačna dostava naročila oddanega na dogodku
 • obveščanje o prihajajočih dogodkih

klepetaVINO

paketna vstopnica
115
/4 dogodka
 • 4 dogodki
 • najmanj 24 vzorcev vin
 • prigrizki
 • brezplačna dostava naročila oddanega na dogodku
 • prioritetna prijava na dogodke
 • Whatsapp skupnost
 • ugodnosti za člane

Več kot 130 obiskovalcev.

Spoznajte ljubitelje dobrih vin in skupaj raziskujte bogastva vinskega  sveta.

Pretekli dogodki

Vožnja po toskanskih vinogradih

Odtenki rdečih vin

Maraton mehurčkov

Svet belih vin

Pogosta vprašanja

Imetniki sezonskih in paketnih vstopnic se na dogodek prijavite s preko e-maila. Svojo prijavo pošljite na pijem@dobrovino.si z naslovom Prijava na klepetaVINO: datum dogodka.

Poleg brezplačne dostave za vse nakupe v spletni  trgovini oz. naročila oddana na dogdku za imetnike paketnih vstopnic in prioritetne prijave na dogodke so člani sezonskih vstopnic deležni najrazličnejših personaliziranih in promocijskih ponudb, kot so:
– darila ob nakupu
– prvi dostop do posebnih ponudb
– brezplačno sodelovanje na seminarjih
– aktivacijske kode v spletni trgovini
– ostalo.

Imetniki sezonskih vstopnic lahko upoštevajo vrednost enkratne vstopnice na klepetaVINO dogodek in preostanek vrednosti dogodka doplačajo. Na primer, če je vrednost dogodka VINO & VEČERJA 70 €, lahko uveljavljajo 30 € vrednosti klepetaVINO vstopnice in doplačajo 40 €.

Na letni ravni izvedemo 2 sezoni.  V eni sezoni organiziramo 7 dogodkov. Prva sezona traja med januarjem in junijem,  druga med septembrom in decembrom.

V  tem primeru nam prosimo najkasneje 24 ur pred dogodkom na e-mail pijem@dobrovino.si sporočite, da se dogodka ne boste udeležili in bo vaša  vstopnica veljavna za še en dogodek v aktivni sezoni. Če to storite v manj kot 24 ur pred dogodkom, bo vaša vstopnica označena kot izkorištena.

Dogodki so namenjeni manjšim skupinam do 15 obiskovalcev.

O odpovedi dogodka vas obvestimo najkasneje v dopoldanskih urah na dan dogodka. V tem primeru vstopnico lahko prenesete na kak drugi dogodek ali zaprosite za vračilo denarja. 

Člani klepetaVINO Whatsapp skupnosti 1 dan pred odpiranjem prijav dobijo obvestilo in povezavo preko katere lahko rezervirajo svoje mesto na dogodku. 

Zelo enostavno. Med nakupom vstopnic le označite želeno količino in opravite nakup v online trgovini dobrovino.si.

Paketne in sezonske vstopnice so veljavne le v aktivni sezoni, torej med januarjem in junijem oz. septembrom in decembrom. Prenos neuporabljenih vstopnic med sezonam je možen le v primeru odpovedi dogodka. 

To pomeni, da se z nakupom vstopnice strinjate, da  se fotografije in/ali posnetki iz dogodka uporabijo za nadaljnjo promocijo dogodkov in  interno rabo predstavitve dogodkov.

Bodi obveščen/a o vseh dogodkih

Prijavi se na naše e-novice in ne zamudi prihajajoče  dogodke in delavnice.

Scroll to Top