O nas

KAJ NAS VODI PRI VSAKI IZBIRI VINARJA IN VINA?

Pošten odnos in spoštovanje do okolja ter do ljudi, ki živijo z naravo in ustvarjajo posebne, trajnostne in srčne zgodbe o vinih je vodilo, ki ga prenašamo naprej do vas. Skozi ponudbo vin želimo prenesti občutek vpletenosti v neverjetne zgodbe malih, pogumnih in izjemno predanih vinogradnikov z vsega sveta.

Zato, Dobro vino je več kot samo steklenica vina. Je zgodba, ki vas očara, zabava ali samo vzbudi zanimanje. Zagotovo pa vas nikoli ne pusti ravnodušne.

Zavezali smo se, da bo kar najširša množica ljubiteljev vin lahko uživala v dobrih vinih, zato naša vina spremljajo ponudbo številnih gostiln in restavracij.

Najbolj od vsega pa si želimo, da ob dobrem vinu zares vedno uživate. 

NAŠE VREDNOTE

RADOVEDNOST

Odkrivamo inovativne, butične in trajnostne vinarje. Iščemo nove načine za popolno vinsko doživetje.

LJUBEZEN DO NARAVE

Naši vinarji živijo in pridelujejo okolju prijazno. Embalaža, v katero zložimo naša vina, kroži in jo večkrat uporabimo, saj verjamemo, da vsak majhen korak šteje

ZAUPANJE

Zaupamo v odprte in pozitivne odnose, kjer dana beseda nekaj velja.

NAŠE POSLANSTVO

Vinoljubom želimo omogočiti uživanje v izbranih blagodejnih in visoko kakovostnih vinih, pridelanih s spoštovanjem do narave in trajnostnega razvoja ter z veliko ljubezni.

Vinovedežem želimo ponuditi izbrana vina in nabor znanj o vinu, vinskih procesih, deželah in nasvete, ki zagotavljajo večji užitek v vinskih doživetjih.

poslanstvo_dobro-vino

ZDRUŽIL NAS JE HEDONIZEM, POTREBA PO DOBREMU POČUTJU IN LJUBEZEN DO DOBREGA VINA

Ustanovitelja in vinska navdušenca Rok in Mateja ves čas združujeta ljubezen do potovanj in odkrivanja novih okusov. Potepala sta se po različnih vinskih deželah Evrope in odkrila razliko med učinkom naravno pridelanih in ostalih vin. Ko sta ugotovila, da tudi njihovi družbi bolj ustrezajo skrbno izbrana naravna vina, sta se odločila pripeljati t. i. dobra vina v Slovenijo in jih ponuditi širši publiki. Rok je sommelier 3. stopnje WSET.

Sprva se je 2020 druščini pridružila vinska mušica Ana, ki se je že v zgodnjih letih prepustila edinstvenim vinskim zgodbam. Ano lahko prepoznate po Instagram profilu @ljubljanawithana ali jo srečate v mestnem jedru, ko turistom pripoveduje bogate kulinarične in vinske zgodbe naše dežele. Ana je sommelierka 3. stopnje WSET. Skrbi za razvoj portfelja in razvoj poslovnih strank.

Leto za tem je skupini vinskih navdušencev na pomoč priskočila Nikolina, ki skrbi za naše e-novice in komunikacijo s strankam. Z željo, da naš trud in strast ter ponudbo predstavi množicam nas je pripeljala do stojnice na Odprti kuhni.

Nazadnje je vinska druščina postala bogatejša za dva člana: Matejo, ki skrbi za red v naši kleti in vaša naročila in Anno, glavo našega prodajnega oddelka in bogat nabor dobrih vin  v portfelju.

In zdaj smo tu, druščina šestih, ki vam želimo ponuditi le najboljša vina in vas spoznati z butičnimi vinarji, ki dihajo za to, da se poštenost in trud začutita v požirku teh iskrenih vin.

Oglejte si zgodbo o tem, kako se je  vse začelo. 

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Scroll to Top