Dostava pošiljk

SLOVENIJA

Dostavo po Sloveniji v našem imenu opravlja DPD. Vse pošiljke so primerno zavarovane in vam v primeru poškodovanja, le-to zamenjamo z novo ali vrnemo vaš denar.

V primeru naročil do 12. ure bo pošiljka predvidoma dostavljena naslednji delovni dan. Poštnino zaračunavamo po ceniku DPD. 

Pošiljke so praviloma vročene med 8.00 uro zjutraj in 16.00 popoldne. O dostavi ste tudi sprotno obveščeni preko kotnatknih podatkov, ki jih pustite ob izvedbi naročila.

Možno je tudi, da paket prevzamete v enem od prezvemnih mest, ki jih družba DPD ponuja, ali pa uredite dostavo pošiljke na drugo lokacijo – vse to preko njihovih storitev.

V primeru, da ob dostavi niste dosegljivi, vam bodo pošiljko pustili na partnerskem prevzemnem mestu v bližini vašega doma. V tem primeru prejmete obvestilo in natančne podatke o možnostih prevzema. Obstaja možnost, da si partnersko prevzemno mesto pridržuje pravico do zaračunanja stroška ležarnine paketa.

Cenik poštnine se obračunava po teži pošiljke:

  • do 2 kg – 4 €
  • 2 kg – 5 kg – 5 €
  • 5 kg – 10 kg – 6,10 €
  • 10 kg – 15 kg – 7,10 €
  • 15 kg – 20 kg – 8,20 €
  • 20 kg – 25 kg – 9,60 €
  • 25 kg – 31,5 kg – 10,5 €

TUJINA

Dostavo v tujino za nas izvaja podjetje DPD, skladno z vsemi varnostnimi standardi in odgovornostjo.

V spodnji tabeli so cene in roki dostave za posamezne evropske države.

V kolikor bi želeli poslati vino v katero drugo državo, ki je trenutno ni na seznamu, nam prosim pišite na pijem@dobrovino.si ali nas pokličite na (01) 530 71 74. 

Poleg spodaj naštetih držav je možno pošiljanje tudi v BiHNorveškoSrbijo in Švico, pri čemer nas, zaradi posebnih protokolov, prosim pokličite za ceno pošiljanja!

Za več podrobnosti prenesite cenik DPD: https://www.dpd.com/si/en/price-list/ 

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Scroll to Top