Kaviar Osietra 50 g, Alpenkaviar

90,00 

Kaviar Alpenkaviar izpod avstrijskih gora bo v 50 – gramski embalaži bo zadostil brbončicam večje družbe. Navdušenje nad kaviarjem, ki se kar stopi v ustih, je garantirano!

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

1 stranka se je pridružila čakalni listi.
00844 00844 Categories , Tag

*slika je simbolična in ne predstavlja vedno realne teže izdelka

Uživajte v kaviarju, ki se kar stopi v ustih, in se prepustite novi izkušnji elegance okusov!

Družinsko podjetje Alpenkaviar prihaja iz Avstrije. Zakonca Soraya in Helmut Schlader kaviar proizvajata v prekrasnem okolju, na robu nacionalnega parka Kalkalpen v dolini Steyr, kjer so idealni pogoji za vzrejo in pridelavo ekskluzivnega alpskega kaviarja.
Kot majhen otrok je Helmut Schlader ujel svojo prvo ribo v čudoviti dolini Steyr in odkril svojo ljubezen do narave in živali. Družina Schlader se že več generacij ukvarja s kmetijstvom in gozdarstvom, ta tradicija pa se logično nadaljuje v vzreji jesetrov in proizvodnji finega kaviarja.

Ribe jeseter, iz katerih pridobivajo kaviar, plavajo v lastni kristalno čisti izvirski vodi iz gora. In prav ta voda v kombinaciji s skrbno obdelavo in blagim soljenjem daje alpskemu kaviarju edinstven, eleganten okus.

Alpenkaviar je proizveden v strogih higienskih pogojih in pri nizkih temperaturah, jajčeca jesetra so ločena od vezivnega tkiva in oprana v številnih delovnih korakih. Pridobljeni kaviar se zmeša s soljo in ročno vakumsko pakira. Svež kaviar je pri +/- 2 stopinjah obstojen najmanj 2 meseca, po odprtju pločevinke pa ga je potrebno porabiti v 6 dneh.

Poštnina: kaviar bo iz Avstrije direktno na vaš naslov poslan v roku 2 delovnih dni. Ker gre za prilagojen način pošiljanja (nizka temperatura…), se strošek poštnine, ki znaša 25 eur, zaračuna naknadno.
Plačilu poštnine se lahko izognete tako, da se pridružite skupinskem naročilu. Za več informacij nam pišite na pijem@dobrovino.si.

Slika je simbolična.

Hiša

Alpenkaviar

Država

AVSTRIJA

Prostornina

50 g

Alpenkaviar

Družinsko podjetje Alpenkaviar prihaja iz Avstrije. Zakonca Soraya in Helmut Schlader kaviar proizvajata v prekrasnem okolju, na robu nacionalnega parka Kalkalpen v dolini Steyr, kjer so idealni pogoji za vzrejo in pridelavo ekskluzivnega alpskega kaviarja. Kot majhen otrok je Helmut Schlader ujel svojo prvo ribo v čudoviti dolini Steyr in odkril svojo ljubezen do narave in živali. Družina Schlader se že več generacij ukvarja s kmetijstvom in gozdarstvom, ta tradicija pa se logično nadaljuje v vzreji jesetrov in proizvodnji finega kaviarja. Ribe jeseter, iz katerih pridobivajo kaviar, plavajo v lastni kristalno čisti izvirski vodi iz gora. In prav ta voda v kombinaciji s skrbno obdelavo in blagim soljenjem daje alpskemu kaviarju edinstven, eleganten okus. Alpenkaviar je proizveden v strogih higienskih pogojih in pri nizkih temperaturah, jajčeca jesetra so ločena od vezivnega tkiva in oprana v številnih delovnih korakih. Pridobljeni kaviar se zmeša s soljo in ročno vakumsko pakira. Svež kaviar je pri +/- 2 stopinjah obstojen najmanj 2 meseca, po odprtju pločevinke pa ga je potrebno porabiti v 6 dneh.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top