Vračilo artikla

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga vrniti izdelke in na ta način odstopili od pogodbe, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla o tem obvestite, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko predložite na priloženem obrazcu in ga izpolnjenega pošljete na naslov VINO d.o.o., Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana ali po e-pošti na pijem@dobrovino.si. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Prejeti izdelki se morajo vrniti nepoškodovani in v nespremenjeni količini, razen, če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi za to bil kriv potrošnik.

Potrošnik izdelkov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus izdelkov v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje izdelkov, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo izdelkov, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Informacije o pritožbenem postopku in seznanitev z odgovornostjo za stvarne napake so dostopne na www.dobrovino.si (Splošni pogoji poslovanja).

PRENESITE OBRAZEC ZA VRAČILO ARTIKLA

Scroll to Top

DOGODKI