Penina rose Vialina, brut, Vina Huba Martinčič, 0,75 l

15,60 

Huba Vialina je zelo osvežilna rose penina, ki kar kliče po naslednjem požirku! Krasen aperitiv, uživali pa boste tudi v kombinaciji z lažjimi zelenjavnimi jedmi, testeninami, rižotami in tudi sadnimi sladicami.

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek spet na zalogi?

Gre za rose penino, sestavljeno iz žametovke in modre frankinje. Pridelana je po klasični metodi. Penina je nežne lososove barve in zelo lepih, sadnih vonjav – izrazite so maline in jagode. Visoka svežina v kombinaciji s pogostimi mehurčki kar kliče po naslednjem požirku. Vino bo lep aperitiv, lahko pa ga ponudite tudi k lažjim zelenjavnim jedem, testeninam in rižotam in tudi sadnim sladicam.

Teža 1,5 kg
Barva

barva lososa

Prostornina

0,75 l

Regija

Dolenjska

Stil vina

Brut

Priporočena temperatura

4–6 °C

Potencial staranja

do 5 let

Sorta

modra frankinja

Letnik

neletniški

Hiša

Vina Huba Martinčič

Alkoholna stopnja

12 %

Država

SLOVENIJA

Vinifikacija

kratka hladna maceracija, prešanje s pnevmatsko prešo pri 0,6bar, vrenje, hlajenje,stabilizacija, zorenje v inox posodi, sekundarna fermentacija v steklenicah-KLASIČNA METODA

Ujemanje s hrano

predjedi, lažje testenine, jagode, melona,…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Penina rose Vialina, brut, Vina Huba Martinčič, 0,75 l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vina Huba Martinčič

HUBA vinogradništvo in vinarstvo je mlado, družinsko posestvo pod taktirko Martina Martinčiča, bistvo njihovega dela pa je strast do avtentičnega življenja. Skozi skrbno pridelano grozdje in vino kažejo zavezanost kakovosti in izvirnosti, okus njihovih vin pa je odraz plemenite zemlje, nežnega sonca, milega podnebja in marljivih ljudi. Pri Hubi se trudijo prisluhniti naravi, trtam in prijateljem. Zavedajo se, da je za odlična vina potrebno odlično grozdje. Z bolj trajnostno naravnano pridelavo prispevajo k čistejši naravi in bolj zdravemu okolju bivanja. Huba vinogradniško posestvo je vključeno v KOPOP (kmetijsko okoljski podnebni program). S stalnim zatravljanjem skrbijo za ukrepe proti eroziji, sledijo prognostični službi glede zatiranja bolezni, z vabami in lepljivimi ploščami spremljajo razvoj in pojavnost škodljivcev. Sintetičnega mineralnega dušika ne dodajajo, prav tako se izogibajo insekticidom. S temi ukrepi si prizadevajo za naravno kroženje snovi in organizmov v celovitem ekosistemu.

PODOBNI IZDELKI
Scroll to Top