Posebna poletna ponudba: uporabite kodo POLETJE10

PRISPELI STE V PROVANSO.

Sončna pola sivke & očarljive vasice
Doživite pravo francosko podeželje v Provansi s kozarcem vina v roki.  Ob kozarcu vin Chateu Leoube in Figuiere se sprehodite po dišečih poljih sivke, obiščite prelepe vasice kot sta Gordes in Roussillon ter razvajajte brbončice z lokalnimi specialitetami, kot sta ratatouille in bouillabaisse. Požirek teh delikatnih & osvežujočih vin mediteranskega karakterja vas v trenutku popelje v čudovice provansalske vasice med sadovnjake in polja sivke. 

Razgledi na vinograde & čudovito obalo
Odkrijte prelepo regijo Penedès v Španiji, znano po svojih vrhunskih vinih in čudoviti obali. Z vsakim požitkom vin Casa Ravella začutite mesteca Sitges in Vilanova i la Geltrú ter uživajte na znamenitih plažah in pohodniških poteh.  Španija ponuja obilico okusov! Bodisi se odločite za kozarec peneče cave, osvežujočega xarella ali sadnega garnacha, bo vaše srce zaplesalo v ritmu španske glasbe, ki kar kliče po še več požirkov, tapasov in kulturnih dogodivščin. 

Čudovita obala & najboljša starana bela vina Italije
Z enim požirkom obiščite Kampanijo, regijo na jugu Italije. Kot ena najboljših počitniških destinacij vas očara s čudovito Amalfi obalo in enako osupljivimi zelenimi hribi Irpinije v notranjosti. Z vini Di Meo začutite počitnice v “popolnem udobju” z njihovo moderno linijo vin ali pa se prepustite razkošnemu življenju z nekaterimi najboljšimi staranimi belimi vini Italije (če ne celo celega sveta).

Starodavna mesta, otoki in obalni čar
Odkrijte čudovito obalo in bogato zgodovino Hrvaške. Raziskujte starodavno mesto Dubrovnik, obiščite prečudovit narodni park Plitvička jezera in se prepustite živahnemu vzdušju Splita. Sprostite se na čudovitih plažah Hvara in Korčule ter razvajajte brbončice z okusnimi morskimi sadeži in lokalnimi vini. Vse to lahko ob kozaru vin TOMAC. 

Scroll to Top